Clara och jag håller på att smida planer till våra kommande fotograferingar, snart är vi igång igen! 
2013-02-28 @ 16:58:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den här bilden är inte från idag, jag ser inte ut såhär idag. Idag ser jag mer ut som kaos. Har nyss beställt nytt hår till mig och Wicky! Hoppas det kommer fort för nu vill jag ta ut mitt gamla och FÄRJA UTVÄXEN och sätta in nytt fint hår igen! Den här gången ska det i mer, tjockare! Att sätta in nagelslingor är det bästa jag har gjort, det känns så på riktigt och det är så fint! Men nu har jag haft det lite länge så det har börjat bli massa tover och elende! Längtar efter det nya!  
2013-02-28 @ 10:47:35 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Beställde hårkritor förut som har kommit nu! Har suttit och insperationsbompat mig med massa bilder och är jättepeppad på att prova dom, orkar inte just nu bara haha! Men tänk vad fint till sommarn♥
2013-02-27 @ 20:09:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag sitter fast i min egen säng! Jag vill ut och gå eller springa, göra saker! Träffa människor! Men det går inte, jag kan inte. Kommer ruttna bort här! Har just insett att jag inte har lämnat huset på två veckor, utom när jag varit och tagit prover. Jag gick ut och hämtade posten igår och kände inte igen mig!! Nu när jag känner mig någotlunda frisk är jag värre, jag tror att jag är frisk men så fort jag rör mig blir jag döende. Gud, kan vi spola fram lite? 
2013-02-27 @ 15:38:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Godmorgon allihopa! Det är så kul att det redan är så många som har hittat tillbaka till min blogg trots mitt "försvinnande"!
Här får ni en klassisk frukostbild, även fast min frukost inte var så överväldigande idag! Jag äter inte så mycket nu efter att jag varit sjuk, blir mätt direkt! Man måste kanske typ "tänja ut" magsäcken efter att inte ha ätit nånting alls på mer än en vecka? Jag blir så avundsjuk på alla goda frukostar man hela tiden ser på instagram med frukter och bär av olika sorter, mums! Men nyponsoppa är ju också gott!:)
 
Idag är det plugg plugg plugg som står på schemat, har gjort en lista på det jag har missat som behöver göras och listan är ganska lång så det är bara att sätta igång att kryssa! Lägger nog in ett inlägg senare idag också, puss så länge! 
2013-02-27 @ 08:29:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Längtar så mycket till sommarn, då ska jag fota tills jag kräks i dom här snyggingarna. Sen kommer jag också vara av med den här elendiga sjukdomen! Har så mycket planer för sommaren, allt från resor till xnygga bilder. Kameran ska mer överallt punkt slut.
2013-02-26 @ 15:12:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej! Det blev inte riktigt som jag hade tänkt det med bloggen som ni kanske märkt, inte som jag tänkt det med nånting faktist! Jag har varit vääldigt sjuk i 2 veckor nu, både halsfluss och körtelfeber. Har inte kunnat äta, dricka eller knappt andas för min hals var så svullen och jag såg ut som en fotboll i ansiktet! Ush! Nu mår jag mycket bättre men är fortfarande inte helt frisk, jag hoppas att jag kommer kunna gå till skolan på torsdag eller fredag kanske. Nu ska jag sätta mig och kolla igenom allt jag har missat dom här veckorna! Misstänker att det kommer bli en del plugg nu på lovet! 
 
Är så lycklig att jag kan äta igen, och gissa om jag blev lycklig när mamma kom hem med ben och jerrys till mig, mamma kan hon!♥
2013-02-26 @ 11:58:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter på skolan nu, har snart matteprov! Har haft feber hela natten och vankar fler gånger i timmen, ush känner mig helt omtumlad och ikväll är det jobb fram till 23.00. Tänkte sola lite innan jobebt också, börjar känna mig så otroligt vinterblek. Länge sen jag solade! Ha det bra♥
2013-02-12 @ 12:32:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söt va! Fick det söta rosa glittret av clara och kronan är väl bara för underbar? Lite jobbigt dock då den fastnar i håret.. Men det är den värd! Har även fixat lite i menyn med cocppa nu är den optimal♥
2013-02-08 @ 12:40:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag är jag ledig, är ledig varje fredag egentligen men jag brukar jobba då ändå så det märks inte! Så skönt med en vilodag iallafall! Clara gick nyss, vi färjade hennes hår igårkväll och satte in u-tip slingor och färjade ombre! Sjukt snygg blev hon, dock syndes inte ombren så mycket för håret tog inte åt sig färjen men vi kanske ska bättra på det ikväll!
2013-02-08 @ 12:32:29 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()