Måste visa dom här godingarna som jag var och hämtade ut här om dagen, hade råkat klicka hem dom när jag var sjuk förra veckan. Lite roligt måste man ju få ha när man annars bara ligger hela dagarna! Tänk vad fint dom kommer stå där på hyllan och glittra, lovely! 
 
För övrigt kom jag nyss hem från en mysig helkväl med saR, middag och bio och massa skratt och prat! Det var länge sen vi gjorde något roligt tillsammans så det var verkligen på tiden! Torsdagsvana?
Nu ska jag sova, är faktist ledig från skolan imorgon och det innebär: jobb! Godnatt på er!  
2013-01-31 @ 22:43:20 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åh jag är så glad! Dom ringde från mediamarkt idag och sa att kameran hade kommit in så efter skolan åkte pappa jag jag och köpte den! Är så himla glad! Kan inte fatta det! Har suttit och kollat på den och fotat hela eftermiddagen! Och äntligen är jag tillbaka här på bloggen också! ♥
(haha, dålig bild men var ju tvungen att ta med mobilen)
2013-01-30 @ 20:26:09 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


 

Hej på er! Nu var det väldigt länge sen jag bloggade och det beror på att min kamera blev stulen för ett tag sen, har alltså inte haft möjlighet att fota och vill gärna inte ha en blogg utan bilder!
Här om dagen var jag och pappa på mediamarkt och beställde en ny kamera så den kommer om några dagar! Det känns så otroligt skönt och jag är såå glad! Kommer fota hela dagarna och då ska jag komma igång med bloggen igen!
2013-01-30 @ 12:20:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()