Grattis Älskling!!

Kom nyss in efter en promenad med JossiPossi, jag känner mig helt otroligt duktig samtidigt som jag känner mig som en idiot! Vem i hela världen går upp en timme tidigare, innan frukost för en promaned...?
Idag ska jag till Johan som fyller år! GRATTIS ÄLSKLING!♥
Har typ EN?! bild på dig.. rätt knäppt med tanke på att vi har känns varann i 2 år!!
2012-01-31 @ 08:23:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart pluggfri!

Hej på er!
Jag har precis ätit och är just nu väldigt mätt! Nu ska jag bara plugga lite till sen är jag pluggfri på ett tag, det känns helt obeskrivligt skönt. Sen fyller Johan år imorn också! Så jag ska pilla lite med detdär sen, köpte klart min present idag, hoppas han blir glad bara! :D
Lite egopics från häljen, haha jag vet inte huur många sånnadär jag har på min telefon! ^^
2012-01-30 @ 19:05:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Färjade ögonbrynen

Jag hjälpte clara tt färja håret i helgen också tänkte jag att jag kunde tjuva lite av hennes färg och färja ögonbrynen! Det vart typ ingen skillnad men aja! Jag har världens minsta ögonbryn, så det fanns inte så mycket ögonbryn att färja på men nu syns dom ju liite mer iaf! Såhär vart det. Jag vågade inte färja dom så länge för jag ville inte se ut som shrek, haha!
Haha det ser ut som jag håller på att somna!
2012-01-30 @ 10:59:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


So Happy!

Hihi vi har haft det sååå kul i helgen (som vanligt) jag och min älsklingspuss claris! (kolla hennes blogg också, sjukt snygg bästispsuppis jag har alltså!) Det är så kul att fota! man får fixa sig hur länge som helst och sen fota och ha kul och komma på nya idéer och aa. Det är kul. Vi har alltid kul! Jag älskar livet just nu, jag mår så bra! Jag har en jättefin pojkvän, otrloligt fina vänner, jag mår bra, det är bra, allt är bra! Skulle väl vara allt plugg som förstör då isf, men det går ju att härda!
Haha jag bjuder på några glada "backstage" bilder:
Åh härregud jag fattar inte att jag lägger ut domhär! Det hår är sånnadär bilder man har kvar för att skratta åt men som man inte visa för nån!! Jag vet inte huuur många sånnahär fula bilder det finns på våra kameror ^^ Speciellt claras telefon..........
2012-01-29 @ 22:17:06 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mera bilder!

2012-01-29 @ 21:08:30 Permalink Fotograferingar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fotografering!

Här kommer några av bilderna från fotograferingen, jag tog en paus från plugget. Kunde inte låta bli! ^^
2012-01-29 @ 20:56:00 Permalink Fotograferingar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Liten sneakpeak från fotograferingen

Hej på er! Som jag sa förut så hade jag och clara fotografering idag! SÅ KUL! Här får ni en av bilderna, jag måste verkligen plugga nu så jag hinner tyvärr inte lägga ut någon fler, ni för nöja er med denhär så länge så kommer det mera ikväll (förhoppningsvis) så kika in då, puss!
2012-01-29 @ 16:01:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


CupCakes

Mamma bakade så otroligt goda cupcakes igår. Jag tycker att cupcakes brukar vara lite torra och så i själva muffinsen och mest goda på dedär ovanpå, men dom här var helt perfekta!!
Och fina också, Jag kunde inte låta bli att fota lite på dom^^
2012-01-28 @ 18:53:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Girlsnight!

Hej mitt i natten! Efter att jag har lyckats somnat till och vakna igen ungeför 50 gånger på en halvtimme så beslutade vi att vi skulle gå och sova. Ikväll har vi typ lyssnat på musica, kollat på roliga youtube klipp och bara pratat, Och ätit såklart!
Jag föstår att dethär inlägget var ortoligt intressant och underhållande, godnatt! :D
2012-01-28 @ 02:15:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fula killar!

Hej pussilussar! Jossi kom nyss vi sitter och typ gör ingenting, nej men jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på!
Bloggar mer sen, kolla på den här underbara videon sålänge:
2012-01-27 @ 23:01:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemska drömmar!

Godmorgon på er! Jag vaknade förut från en hemsk dröm, jag lamlade i en typ basäng som stod i mitt rum, med telefonen i bh'n!!! Jag vart jättefumlig med händerna och fick inte upp den och sen tappade jag den i vattnet igen. När jag äntligen fick upp den sprängdes batteriet! Det är skönt när veckarklockan ringer ibland! ^^
Dagen outfit i grym kvalite!
Haha Jag försökte täcka mitt stökiga rum, det gick kanske inte såbra^^ Nu springer jag upp och äter nånting, sen går jag och möter Wicky :) Hörs lite senare, puss!
2012-01-27 @ 08:03:55 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdags-Semla?

Pappa kom hem med några underbart goda torsdags semlor. Jag hade helt glömt bort fettisdagen! det känns inte som att det var lika mycke semlor överallt som det brukar vara, hur annars har jag kunna missat?
Så fick jag mitt fika till sist! Efter all denna fikaväntan! Btw, clara jag jag har bestämt att vi ska börja fika mer! Sitta på ett fik men en kopp nånting varmt, och plugga elr bara prata. Varför har vi inte kommit på den tanken förut? Det har hänt aaaldeles för sellan, det borde bara någonting som hör till vinterns svartvita kalla dagar! Minst en gång i veckan!
2012-01-26 @ 23:32:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Leatherandfeather.blogg.se

Läs min underbara sara´s blogg!
2012-01-26 @ 20:48:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag morning

Godmorgon! Jag hinner igentligen inte blogga men jag slänger bara in dagen outfit! Usch jag är så fikasigen, nånsom vill ta en fika med mig idag kanske?

Jaja dethär har jag på mig idag iaf :)
Det vart lite cp med bilderna men, ni ser ju! Nu ska jag springa till skolan!!
2012-01-26 @ 09:28:45 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


En dusch?

Haha dax för att ta en dusch kanske? Ush, håret blev jätteäkligt av den där oljan, det ser ut som att jag inte har duschat på ett år!! Jag vet att man bara ska ha det i hårbotten men det var jättesvårt, det kom olja i hela håret! Jag får hoppa satt jag blir bättre om ett tag när jag har fått trän lite!
Haha godnatt igen! Nu ringer jag älskling :*
2012-01-25 @ 23:57:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kletig kväll - Godnatt!

Hej på er! Jag kom nyss hem från träningen och har precis kletat in den där ricisnoljan i håret för första gången! Jag hoppas verkligen att det funkar! Den kostade bara 40kr så det var ju iallafall värt ett försök! ;)
Nu ska jag bara vänta tills det har gått 45 min - 1 timme, sen ska jag dusha ut dethär kletet sen ska jag sovaa!
Godnatt!
Jag vet att du älskar mig, Älskling! ;*
2012-01-25 @ 22:50:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


-

2012-01-25 @ 22:33:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Scones

Bakade scones. Det är så gott! Passar perfekt en sån här kall dag! Snart sticker jag iväg på träning! Vi har ingen tränare idag, så vi får klara oss själva men det ska nog gå bra! Vi fick just ett sms om att vi ska sätta ihop en helt ny rutin åttor som skulle inehålla massor med saker, det ska bli jättekul! Glöm inte att det är "provapå-dag" på tisdag nästa vecka! (jag lägger ut mer information om det senare)
Tillbaka till sconesen. Fina va!
2012-01-25 @ 17:44:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Liten aning less!

Jag älskar verkligen livet vissa tillfällen! Jag stressade som en galning för att hinna i tid till skolan också är lektionen inställd för att läraren var sjuk. Jag hade börjat kvart i 12!! Aja jag behövde ändå lite extra tid att plugga lite till matteorovet!
Dethär har jag på mig idag, en ganska slapp outfit :)
Jag älskar verkligen min lilla "mobilväska" Vad hade jag gjort utan den? Förut tappade jag alltid bort telefonen men nu vet jag vart jag har den^^
2012-01-25 @ 10:37:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ricinolja; Check!

Fuck mens! Jag har grinat 4 gånger idag! (y) för ingenting dessutom! Jag fattar inte! Jag blir så sjukt lättpåverkad!

Jag köpte såntdär ricinolja som alla tydligen har? idag efter skolan. Det ska göra så att håret växer 5 gånger snabbare! Ååh jag blev så lycklig när Ida berättade om det! Jag hoppas verkligen att det funkar! Jag har Kollat på google på före och efter biler och det ser ju ut att funka sjukt bra! Jag kommer visa före och efter bilder om några veckor så får ni se om det har blivit någon skillnad!
Bilder från Google.se :)
2012-01-24 @ 23:28:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Brunett?

Suttit och redigerat lite på picnik, haha jag älskar det! Det är så kul!! Såhär skulle jag sett ut som brunett! Vad tycker ni? Jag funderar på att färja håret till häljen men jag har ingen aaaning om till vilken färg! Tror inte det blir mörkt iaf ^^
Haha rätt bra redigerat va? ;)
2012-01-24 @ 21:33:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Love Life

Nu slutar jag snart! En timme engelska sen ska jag HEM, ush vad jobbigt det är med så långa dagar. När jag kommer hem ska jag baara mysa, glömma skolan, inte plugga!
Visst berättade jag att Clara och jag ska fota till helgen (observera den duktiga stavningen på HELGEN) det kommer bli så bra! Så glöm inte att kika in på Söndagkväll! Mihi
2012-01-24 @ 15:30:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon!

Jag råkade ta fel på en timme i morse (underbart!) så jag bestämde mig för att ta mig tid att göra en riktig mysfika! Så nu sitter jag har och myser med hemmagjort choklad och musik och degar, proppmätt är jag! Jag kommer knappt kunna resa mig från stolen ^^ Hörde att det var 13 minusgrader ute. (mindre underbart!) Jaja, kläder efter väder!
Här får ni lite bilder på mitt goda fika ;*

2012-01-24 @ 09:21:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


"nya" skor!

Jag tänkte visa mina nya skor, som inte är så nya längre men jag har glömt blogga om dom^^
Mina andra gick sönder så det vart tvunget att köpas nya!
2012-01-23 @ 22:48:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


På skolan!

Hej på er!
Jag sitter på skolan och bloggar från telefonen, hihi! Vi har fått ett nytt schema som börjar idag, snart har vi kommunikation. Jag har ingen aning om vad det är men, det blir spännande! :D

image description

Gammal bild :)

 

2012-01-23 @ 11:48:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Insperationsbomb!

Clara och jag ska fota på lördag och jag har jättemycket insperation! Det ska bli jättekul och nu har vi så många olika ideer så vi inte kan välja! Jag har hittat massa bilder som jag har kollat på, då är det lättare att få ideer och så tkr jag!
2012-01-22 @ 23:41:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma!

Hej bloggen!
Jag kom hem för en stunds sen och nu har vi precis ätit middag. Vi hämtade chinamat och tog med hem :) Gott!
Just nu sitter jag och pratar med Johanälskling, hihi är kanske lite osocial som bloggar men men ^^
Bjuder på några spexiga bilder från innan vi for,


Vi åkte direkt från backen i underställ och hela paketet! Jag kan säga att jag aldrig har varit inne på en chinaresturang i bara underställ och uggs förut, var lite pinsämt. Tur att det typ inte var nå folk där!

2012-01-22 @ 23:20:51 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


MovieNight!

Jag fick en egen skål och egen dipp^^
2012-01-21 @ 21:50:36 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag kväll

Mamma och jag kom nyss hem från Ica, vi var och köpte lite mysgott och några filmer! Just nu sitter vi och kollar på Shrek den tredje, riktigt bra film faktiskt! haha
Dom har humor här i Åre också, det satt roliga lappar överallt på Ica! som likosm, sen när var det 18års gräns på energidryck? Låter ju som att det är livsfarligt! Man får köpa Ica-cider när man är 11 men man får inte köpa energidryck förns 18, man kan ju undra vad det är för idiot som bestämmer sånt där!

'Hahah och man kan ju undra vad den där lilla stackaren har gjort!^^
2012-01-21 @ 19:34:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Plump!

sitter och spelar kort med familjen, mysigt!
2012-01-21 @ 18:29:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon Åre!

Godmorgon!
Vi har nyss ätit frukost och nu håller vi på att gör oss klara för att åka. Det verkar blåsa väldigt mycket så liftarna upp till åreskutan är tyvär stängda :( . Desstuom börjar jag känna av migränen igen. Love my life. Jag hoppas det går över!
haha ignorera mamma i bakgrunden ;)
2012-01-21 @ 09:35:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Framme i Åre!

Hej bloggen! Jag vet att jag inte har varit en superbloggerska de senaste dagarna. Det är för att jag har haft så mycket plugg.. Jag har fortfarande lite kvar. Känns ju inte jättekul att behöva sitta och plugga här i åre men jag har inte så mycket till va :/ Jag ska skicka in allting klockan 00.00 ikväll så, det är bara lite kvar, sen får jag slappna av och ha kul! Då kommer jag ah mer tid att blogga också! :)
När vi kom fram hade pappa lagat en god middag åt oss ^^
2012-01-20 @ 20:42:32 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag körde bil!!!

Iiiii jag körde bil igår, det var jättesvårt! Jag fick typ damp på bilden! Det var helt cp, fast jag gjorde jätterätt så dog bilen hela tiden! Jag kommer aldrig lära mig. Jag fattar inte, det är hur svårt som helst och ändå kan halva världen göra det utan problem? Det är ju omöjligt! Gasa, bromsa, kopppling(!?)

2012-01-19 @ 13:26:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cheerleadingen

Oj! Insåg just att jag inte har bloggat på 100 år! Jag har lite mycket plugg just nu, kan vara därför.. (det är väl isf bra, täcken på en ansvarstagande Elin!!) Jaja, jag bloggar nu :) Det var en läsare som undrade om jag inte kunde lägga ut en video på cheerleading så man får se mer ungefär vad det är jag håller på med! Cheerleading är inte alltid som många tror att det är. Och "cheerleaders är alltid bitchiga och det ända som gör är att viffta och ser sexiga ut" stämmer inte alls. De där fördommarna kommer oftast från amerikanska filmer.
Jag får tyvär inte lägga ut filmer på oss och våra program. Jag lägger ut vårat mål istället ;) Såhär duktiga ska vi bli!!

Sverige första gången på Worlds, Brons i All Girl Premier!

Haha jag kan ju inte precis säga att vi ligger på den nivån.. Men vi kommer att komma dit! Jag lovar! Cheerleading är verkligen en sport som jag tycker är rolig! Jag älskar samarbetet och den teamworken man måste ha för att det ska fungera! Jag är inte så mycket för att dansa själv igentligen, jag dansar hellre med mina vänner och har kul tillsammans med dem. Så, cheerleading passar mig perfekt och är verkligen någonting jag vill satsa på!
2012-01-19 @ 00:37:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Till åre!

Jag vet inte om jag har sakt det, men i häljen åker jag till Åre med familjen! Jag hoppas verkligen att vädret blir bättre! Känns inte så kul att åka skidor i slak.. Men jag tror att det är på bättringsvägen! Igår var det +4 och nu är det minus! :)
2012-01-17 @ 09:22:02 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag

Godmorgon på er! Jag har precis gjort mig klar och om 20 min ungefär ska jag gå och möta upp wicky för att gå med henne till skolan. Jag känner att jag håller på att få världens migränattack.. Det började imorse när jag precis vaknat med att jag inte kunde se på ena ögat (precis som det har varit de andra gångerna) och sedan kom huvudvärken.. Jag satte på mig en mysoutfit och tog en ipren och hoppas att det ska försvinna under dagen, så fort som möjligt! Vilken bra start på veckan, igår: Borra ihjäl mig hos tandläkaren. Idag: migrän. Lovely♥

Dethär har jag på mig idag. En myysig outfit. Känner mig faktiskt inte alls pepp på den har dagen. Eller på att gå ut över huvud taget i regn och slask. Vill bara att dagen ska gå för ikväll kommer Johan♥

Ush vad jag ser ofräsh ut! Kan det vara pms elr varför är jag så deppig idag..?
2012-01-17 @ 09:16:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Cheerleading

Hellå! Jag kom nyss hem från 2012´s första cheerträning! Det var inte en dans på rosor kan jag ju säga! Vi kommer köra stenhårt i vår, OCH VI SKA SE RESULTAT! Man får gärna komma på prova-på-dagen som kommer någon gång snart! Vi behöver fler i laget! Våran tränare sa idag att vi kanske kommer börja cheera för dragons redan nästa termin :'D Nästa vecka beställer vi skor och åååh jag är så pepp!
*lycklig* *förväntansfull* *älskar cheerleading*
Nytränad och fräch! Nu ska jag ÄTA! Sen ska jag täcka mitt bleka, hemska vinteransikte med lite buuss^^
2012-01-16 @ 21:46:57 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Mums

Det fick blir nudlar! Inte så nyttigt men det var det ändå vi hade hemma. Jag hoppas jag inte dör av ilningar upp till hjärnan nu som clara saa!! ;o Jag börjar inte förens 12 idag så jag hinner kanske plugga lite innan jag går också!
2012-01-16 @ 11:09:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är levande

Nu har jag kommit hem från äckeltandläkarn! ush! Jag ville dö! Dom borrade seriöst i min tand I ETT ÅR!! Och jag som hade ett litet hål som dom knappt hittade, tänkt dom som hade stora hål i hela munnen, Poor people! Iallafall är jag hemma nu och jag lever. Nu ska jag fösöka äta, vi får se vad det blir.. Jag kommer ju dö när jag stopppar in nånting i munnen ^^
Tänkte iallafall visa dagens outfit:)
2012-01-16 @ 11:00:38 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Hos tandis!

Godmorgon! Just ni sitter jag hos tandläkaren och väntar på min tur. Jag pratade med clara nyss och hon sa att det skulle göra jätteont och ila hela vägen upp till hjärnan och sen skulle jag vara helt förlamad i munnen resten av dagen ;( Fuck you clara!
Haha Jag vet inte hur man vänder bilden x)
2012-01-16 @ 10:09:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ska till tandläkaren = närvös!!

Ush vad närvös jag blev nu! Jag ska till tandläkaren imorgon och laga ett hål! Jag har aldrig haft något hål förut och jag har ingen aning om hur det känns att laga, tänkt om det gör ont?! Jag har hört att dom borrar(!) i tanden först! Det låter ju som rena rama skräckfilmen ju!
Buhu, jag hoppas jag klarar mig!
Nu ska jag sova! Hoppas jag inte drömmer om onda tandläkare med borrmaskiner inatt. Tror inte att det skulle förbättra saken direkt! Godnatt på er :*
2012-01-16 @ 00:24:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


pluggar

Just nu sitter jag och pluggar! Jag känner mig lite stressad, jag har både en uppsats på 10 sidor historia att göra och ett jättestort hemprov i idrott + en bok att läsa ut denhär veckan... Ush! Sen är ju inte facebook till så stor hjälp heller, det går ganska mycket tid åt facebook också måste jag erkänna ^^ Nu får jag skärpa mig!
Såhär ser jag ut just nu, ganska mosig efter en lugn pluggig hemma-söndag!
Bra kvalla elr vad? klaga inte!
2012-01-15 @ 23:23:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från Fjortis till Fjortis med claris

2012-01-15 @ 14:50:05 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Clara åkte nyss

Hej på er!
Tyvär vart det ingen överraskning... Jag skyller till 100% på Clara för att hon är så fjantig! :) Ni kommer iallafall få en film alldeles strax! Clara och mig från fjortis till... äldre fjortis? Haha det blir kul, I promise! ;)
Jag kan ju passa på att berätta att vi hade en trevlig kväll igår. Vi satt uppe hela natten och ägde ut Elias och han kompis Christoffer stavning? i massor med spel, det var roligt! :) puss så länge!
2012-01-15 @ 14:41:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från telefonen

Jag provar göra ett inlägg från telefånen, vi får se hur det blir! ;) jag kmr såklart blogga mer sen och då kommer ni få en överraskning! :D
Just nu liggger jag i sängen och han nyss vaknat. Igår var jag och Clara på bodycombat (träna på en lördag?!? Jag vet, jag är sjuk i huvet!!) iaf var det hyr jobbigt som helst och nu kan jag inte ens nära på röra mig.. Fml!! Det får blir en rörelselös dag idag!

Haha random bild:)

2012-01-15 @ 10:17:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vi sprängde vårt hus

haha vi hade jättemysigt igår! Älskar mammas miner när vi spränger pepparkakshuset!! ^^ Nu ligger det pepparkakssmulor i hela köket och väntar på att ätas upp (a)
Innan vi sprängde/bombade så pyntade vi lite med tomtebloss!
2012-01-14 @ 13:37:07 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


tjugondag knut!

Äntligen Fredag! Den har veckan har gått fort! Jag var ju ledig i måndags så jag har varit en dag efter hela veckan, idag känns det alltså som Torsdag :D Iaf, ikväll ska jag vara med Johan, och eftersom att det är tjugondagknut idag och all jul ska bort så ska vi äta upp pepparkakshusen!! MUMMA!
På Lördag ska jag vara med Claris, vi får se om hon lyckas få med mig på spinning klockan 10, sen vet jag inte vad vi hittar på för bus :D
2012-01-13 @ 10:04:42 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Pretty Little Liars

Jag håller på att ladda ner Pretty Little Liars! Har hört att den är bra och jag behöver en ny serie att titta på eftersom att säsong 5 av gossipgirl vägrar komma! Det blir spännande dethär!
2012-01-12 @ 21:06:45 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


MÅSTE HA!

Jag satt och gjorde en "måste ha lista" förut idag, (jag får pengar om 8 dagar, man måste ju vara förberädd!!)
Såhär ser den ut :D
Sen fyller ju johanÄlskling år också! ^^
2012-01-12 @ 20:46:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Right now!!

Hej på er!
Jag kom nyss hem från ego. Var och tränade med claris och har träningsverk i hela kroppen :') SKÖÖÖNT!!! Jag som skulle vänta med att träna tills gratisveckan är slut pga allt folk... hehe...
Nej men seriöst... är det nåt fel på mej elr? Jag känner mig så blek och ofixad och ful utan mitt hår eller lösögonfransar! What to do?! Kan det vara att jag under hela lovet bara hyperfixat mig med fransar och allt? (om jag inte bara har varit hemma elr liknande) Jag vill inte visa mig längre! FML Jag får köpa ett lager med lösögonfransar så det räcker året ut^^
såhär såg jag ut idag, INNAN jag tränade :)
Nice, huh?! Jag hade på mig min otroligt mysiga myskofta från bikbok, love it! :)
2012-01-12 @ 11:52:18 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Just nu + Dagens outfit

Hejjj! Spanskan har precis börjat, det blir sista lektionen sen drar jag till ego med saR! Hoppas det är mindre folk där idag än i måndags, man ville bara vända i dörren.. Clara håller på att tvinga med mig på ett spinningpass klockan 10.00 på lördag morgon... FUCK HER! Får se hur det  blir, hoppas för min egen skulle att jag lyckas stå emot!
Dagens outfit;
2012-01-11 @ 13:13:09 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag tänker fixa hår. LÅNGT HÅR.

Jag är less på trassliga hårfärlägningar, jag vill ha EGET HÅR TILL RÖVEN! mahahaha!
Jag har kollat lite på google och så, dethär har jag lärt mig :D NU GÄLLER DET!

mums..
2012-01-10 @ 23:17:56 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dumma katt!

Finns det någon som kan förklara för mig hur man ska kunna sova när man har en katt som går runt och
klampar en på magen och då och då kommer och puttar en i ansiktet med sin blöta nos? ... dumma katt!
2012-01-09 @ 01:05:00 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


lugg?

Haha alla klipper ju lugg nu för tiden, jag skulle aldrig aldrig våga klippa på riktigt! Man bara för att så jag fixade lite med håret så man skulle se ungefäär hur det skulle se ut! Vad tycker ni? :D kommentera!
Haha Bilden utan lugg var ju såå fin! ...not! ^^
2012-01-09 @ 00:42:20 Permalink Allmänt Kommentarer (9) Trackbacks ()


HästProblem?

Haha från början hade vi lite problem med att få hästarna i styr elr vad man ska säga..? ;) Dom var inte så samarbetsvilliga! Haha, ush också var det så kallt också, fingrarna slutade fungera! Efter nån timme kom vi på att det kanske berodde på att vi just hade gett dom mat *hehe* Det gick bättre när maten var slut som tur var! ;)
Me and the ladies!
2012-01-09 @ 00:10:48 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ledig mera!

iiiiih jag är så glad! Jag fick nyss reda på att jag är ledig imorn också!! Seriöst, JAG ÄLSKAR MITT LIV♥
Mihihi, då vart det inte så brottomt med plugget längre^^ Jag måste ändå gå ner till stan imorn och fixa lite grejor på Telia och så, sen tänkte jag och saR kanske prova gå på Yoga! Det skulle tydligen vara 40 grader varmt i rummet! Det låter ju spännande, visst? Dessutom har dom gratisvecka, kanoners! (y) Hihi Det var clara och frida som tipsa! ;)
2012-01-08 @ 22:19:12 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mer bilder

2012-01-08 @ 21:23:37 Permalink Fotograferingar Kommentarer (1) Trackbacks ()


"fotografering" med hästarna!

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt med fotningen, vi sparade temat som vi tänkte ha till en annan gång också gick vi ut och fotade lite med hästarna istället! Det vart ju bra det också, sjukt kallt bara!
Här är några av bilderna iaf;
Ska gå upp och äta nu, lägger ut mer efter maten! ;*
2012-01-08 @ 19:39:47 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Lördagkväll

Hejjj! Nu har jag nyss kommit hem från Clara! Vi hade jättekul som vanligt, men tyvär vart våran fotografering lite failad.. *hehe* Iallafall igår myste vi och gjorde ansiktsmask medans vi såg på film. Vi tyckte att om vi ändå skulle se ut som apor så kunde vi ju lika gärna se en film om apor, så vi såg Rise of the apes. den var välldigt bra! :)
Haha jag bjuder på en fin apbild ;)
2012-01-08 @ 18:59:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Packar

Iiii jag är så sjukt pepp just nu! Jag håller på att packa, Clara och jag bestämde nyss att jag ska följe med henne hem nu, dom kommer och hämtar upp mig om en timme. Ikväll ska vi bara mysa och spaa lite med ansiktsmask osv och imorn ska vi fota! DET KOMMER BLI SÅ BRAAA! Jag säger inte vad vi kmr ha för tema, det blir får ni se imorn ;) Jag lägger ut bilderna imorn kväll så kika in då,
nu måste jag snabba mig så jag hinner packa allt, puss!
2012-01-07 @ 21:00:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kom nyss hem igen

Hej bloggen! Har nyss kommit hem, jag och Johan var och åt på SubWay sen släppte jag av han i stan och gick hem, ush vad kallt det var! Jag trodde att mina ben skulle hinna stelna innan jag hann hem, det är synd om oss som inte har busskort :( Elr är det bara jag i hela välden som inte har de kanske...? *MOBBAD*

Jag går allltid runt med en tampång i näsan, gör inte ni?! :D
2012-01-07 @ 20:12:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


SnöFotografering

Här kommer mågra av bilderna från igår! Det är så härligt med sådär fluffsig orörd snö som det bara är att slänga sig i, sen tar det en timme att komma därifrån ^^ Det dumma är att det blir så kallt att man fryser sönder fingrarna när man håller i kameran! *buhu*
Detdär var bara några av bilderna, men det kanske räcker ;) Mina söta små syskon fick bli motiv också, gillar extra mycket bilden längst upp med min lilla syster Alice. Det är så mysigt ljus osv, synd att det blev lite halvdålig skärpa:( Barn är nog det roligaste att fota, så söta! Sen kan dom ju få för sig att göra vad som helst! Att helt plörtsligt ta upp en stor gren eller äklig kotte att leka med, eller lägga sig och rulla runt på marken? Bilderna blir så mycket mer fantasifulla!
2012-01-07 @ 14:44:15 Permalink Foto Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dålig update!

Jag har inte bloggat på hundra år! Det fanns ju inget internet i holm, jag dog!!
guygIaf, jag fotade massa imorse :D Bilder kommer sen, nu ska jag mysa med Johan. Hörs sen!
2012-01-06 @ 22:33:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det snöar lapphandskar!

Haha, jag kollade ut genom fönstret och:
-OMG VILKA LAPPHANDSKAR!!!
Sar fick panik (hon fattade inte vad jag menade, eftersom man säger lappvantar inte lapphandskar!),
-VAH?! står det nån där, jag vågar inte ens titta!!
Haha vi var tvungen att gå ut och fota, jag har aldrig sett så stora snöflingor i hela mitt liv!
Nä nu ska vi baka nånting med mashmällows! Hade bra, puss :*
2012-01-05 @ 01:55:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Singstar all night long!

Drar till saR nu, hörs senare! Det blir singstar all night long!  Och imorn far jag till holm, förhoppningsvis med Johan!:) Puss!
2012-01-04 @ 17:33:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


behind the scenes

Hihi några söta bilder på oss från fotograferingen ^^


Hahaha jag dör! Jag sitter just nu och kolla på lite filmer från när vi sminkade av oss efter fotograferingen, fan vilken possi jag är!!! Jag börjar typ grina i slutet! x) Bjuder på den ;)
Ush jag är så kladdig och ful i ansiktet! x)

2012-01-04 @ 17:01:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Birsta med Claris

Jag och Clara var i Birsta igår innan fotograferingen. Igentligen åkte vi bara dit för att köpa stenarna som vi skulle ha i ansiktet men vi kunde inte låta bli att svänga in på rean en stund också! Dethär fick jag med mig hem,
Nu är jag verkligen heelt pank! Tror jag har några kronor i fickan men det är allt! Får snåla resten av månaden^^
2012-01-04 @ 00:31:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


FärgFotografering

Här kommer bilderna, jag orkar inte fixa nå fler nu ;)
2012-01-03 @ 23:06:21 Permalink Fotograferingar Kommentarer (1) Trackbacks ()


♥Lilla Julafton♥

JossiPossis och min lilla Julafton var jääättemysig, med julmusik och allt! Okej, lite julless är man väl nu, men f*ck off?!!?!!!?!? Det va jättemysigt iaf! Titta vilken söt pjamas jag fick, kommer bli mitt nya hem, den är hur mjuk som helst^^
2012-01-03 @ 22:15:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sneak Peak

Här kommer en lite tjuvtitt från claras och min fotografering som vi hade igår kväll. Jag är faktist riktigt nöjd den här gången, det var ett roligt tema! Det kommer mer bilder lite senare, nu ska jag och JossiPossi ha lilla julafton♥ Hörs!
2012-01-03 @ 18:25:34 Permalink Fotograferingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny blogg!

Nu har jag äntligen gjort en ny blogg! Jag har varit påväg att göra det länge eftersom att gamla bloggen har strulat så mycket, men det har inte blivit av förns nu! Jag är inte riktigt klar med allting än, det är så mycket piller med koder och siffror men snart så!
2012-01-03 @ 18:21:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Välkommen till min nya blogg!

2012-01-03 @ 12:25:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()