Godmorgon pigga bloggläsare! Idag är jag uppe med tuppen! Tänk att det är så mycket lättare att kliva upp på morgonen när man har någonting roligt att se fram emot! Nu ska jag bara klä på mig och ta med mig la familia ut i bilen sen bär det av, kommer bli så mysigt med lite kvalitetstid med familjen!

2012-10-27 @ 06:28:15 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


 
Nu ska jag sätta mig och plugga. Eftersom att jag är en "listmänniska" ska jag börja med att göra en lista på det jag ska göra, det är mycket roligare att göra saker som står på en lista, för det är så skönt att stryka sakerna en efter en, det blir som en "belöning" när man är klar!
Så mitt lilla tips till er idag är att skriva listor!
2012-10-26 @ 13:09:00 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Hejsan! Sitter och fikar på Waynes med brudarna, dricker dock inte kaffe eftersom att jag tycker att det smakar fruktansvärt, chai latte är så mycket godare! Tänker aldrig lära mig att dricka kaffe, ush! Vill man ha engeri så finns det ju powerking för mesar som mig! De får man inte gula tänder av heller, puss så länge!
2012-10-25 @ 17:20:29 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Godmorgon på er! Idag måste jag gå till skolan hur dåligt jag än mår för jag har matteprov.. ush! Jag är iaf lite glad idag för det är den 25e, och vad händer den 25e mina vänner?;) Man är kung kung kung i baren...
2012-10-25 @ 09:23:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej mina fina, jag är fortfarande sjuk. Det är väldigt tråktigt och enformigt. Jag är inte riktigt ett fan av att ligga hemma i min säng i dagar och inte göra någonting förutom att missa massa saker i skolan.. Det hade inte gjort något om jag kunde följa examplet i rubriken och ta ett bad, men det går inte för vi håller på att bygga om vårat badrum. Jag hoppas jag jag nästa gång jag är sjuk kan lägga mig i ett varmt bubbligt bad som blinkar i olika färjer. Men en kopp med varmt te och några chokladbitar går ju nästan lika bra♥
2012-10-24 @ 16:16:34 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


†

Idag är jag hemma, hade alldeles ont i huvet för att klara av en skoldag idag. Jag ska börja blogga igen, jag ska köpa ett objektiv så jag får lite ny lust att komma ut och fota och då när jag har massa nya fina bilder att visa för er kommer allting bli anorlunda! 

I helgen åker jag till stockholm med familjen. Det kommer bli väldigt mysigt tror jag. Vi har inte så mycket planerat, så förutom att gå på en spännande grej i globen och shoppa kommer vi bara göra det vi har lust med.
2012-10-23 @ 19:00:20 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fotade med claris imorse, här är en bild! En liten sneakpeak, dom andra kommer sen!
2012-10-08 @ 11:47:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()