Claraaa här!

Hejsan eftersom elin toksuger på att blogga (älskar dig ändå) så tänkte jag vara snäll o ge er ett inlägg nu! Nu håller vi på att hjälpa josefin o färga håret sen ska väl ja o elin upp till henne. Elin ska sova hos mig ikv o sen imr ska vi in till stan och FOTOGRAFERA!!! kul va? de här temat är så braaa o de kmr bli så roligt! hihi så elin kmr antagligen inte blogga nå mer idag (kanske ikv om jag är snäll o lånar ut min dator) lr imr men ni överlever nog, ni kan ju typ kolla på den här bilden flera gånger? ↓ otroligt underhållande
2012-03-30 @ 15:20:57 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pretty Little Liars - lover

Hej mina sötnosar!
Just nu sitter jag i sängen med ricinolja i håret och kollar på pretty little liars som är så enormt sjukt bra! Funderar på att sova i ricinoljan, har hört att det är bra och det låter ju ganska lågiskt. Lite kladdigt i sängen bara..? 
2012-03-27 @ 23:58:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Thailand

ååh jag är så lycklig! Vi kanske ska åta till thailand på novemberlovet! Det är inte säkert men hotellet är iaf bokat :D Tänk vad skönt!♥

Synd att det är så långt kvar, jag vill åka nu nu nu!
2012-03-26 @ 10:52:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag mår illa som en gorilla

Godmorgon sötnosar!
Just nu sitter jag på skolan och typ spyr, nej men jag mår jätteilla! Vet inte vad det kan bero på men jag har typ mått illa i en veckan:( Kan inte ens äta! Usha hoppas det blir bättre!
-
Jag försov mig i morse så jag slängde bara på mig nå kläder, sminkade mig snabbt, sket i håret och sprang!
Ni får en till suddig bild från i lördags :)
Jag vill sola mera! Men jag har helt slut på pengar! Kul, jag fick pengar i måndags och nu är dom slut, är det ovanligt eller? Fan!
2012-03-26 @ 10:45:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igår

Hej! Gårdagen var crazy! Lyckad kväll! Nu är jag typ död, har sovit 7 timmar sammanlagt på hela helgen så jag är rätt trött.. haha!
Både lånade bilder och mina, blandat :)
Snygga bilder! inte alls suddiga!
2012-03-25 @ 22:14:50 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


säger godnatt

Hej sötisar! Sar och jag kom nyss hem från kvällens äventyr ;) Nu ska vi poppa popcorn ochse på några avsnitt av pretty little liars" och sen sova, puss från oss!:*
Snygga brudar i solariumet på bling!♥
2012-03-24 @ 04:33:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens!

Haha lite slarvigt fotad sådär! ;)
2012-03-24 @ 04:23:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett till morgoninlägg

Haha jag bloggar bara på morgonen, det är ända tiden på dagen jag har tid. Fast det borde vara den ända tid på dagen då jag inte har tid! Nu har jag precis fixat klart mig och ska äta frukost. Jag har inte sminkat mig än, det gör jag på bling efter jag har solat :D Nu ska jag gå upp och se om det finns nån frukost. Känner att det här måste vara väldigt intressant att läsa om, haha!
-
Dagens:
Älskar vädret idag btw, ingen sol dock men det är VARMT! Snart sommar♥
2012-03-22 @ 08:35:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarlov.se

Bara jag som längtar eller? :o
Kolla exakt tid HÄR!
2012-03-21 @ 10:11:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Hej snyggingar! Kom just fram till skolan i god tid! Vi har märkt att det går mycket snabbare att gå till skolan nu när isen har försvunnit och det inte är så halt längre, skönt!
Ikväll ska jag vara med min älskling som jag har längtat så mycket efter. Jag vet inte vad vi kan hitta på, riken finns att jag inte bloggar så mycket!
-
Såhär ser jag ut idag!
Haha jag ser ut som en motor i ansiktet, det är typ bilden eller ljusets fel hoppas ja!
2012-03-21 @ 09:55:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Aprilväder?

Man blir helt förvirrad av vädret! Imorse var det strålande sol men redans vid lunch hade det börjat snöa och nu är det flera plusgrader? Är det aprilvädret som har satt igång kanske? Nu hoppas vi på ett stabilt vår väder som håller i sig. inge mer snö, tack! Pappa sa att det skulle bli tvåsiffrigt i hela landet till helgen, det låter ju inte illa! :D
2012-03-20 @ 22:46:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Målar naglarna

Sitter och fixar lite med naglarna! Jag har typ helt förälskat mig i råsa nagellack! Och det är så kul nu när jag bler brunar och brunare om händerna. Jag kanske visar nån bild på hur det blev sen, annars får ni föreställa er själva ;)
2012-03-20 @ 19:35:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Obekväm och ful

Godmorgon people! Idag har jag haft ett väldigt bestyr med vad jag ska ha på mig idag. Det är en sån där dag då man känner sig obekväm och ful i allt, ni vet? Sen vill inte håret ligga som jag vill heller, nej ush!
-
Såhär vart det iaf!
Känner mig fortfarande obekväm och ful men jag hinner inte vela längre för nu ska jag gå och möta upp wicky för att sedan gå med henne till Bling och ta en 20-minutare ;) Får ju pengar idag också så efter skolan blir det lite minishopping, behöver akut en bh och en mascara sen får vi se. Puss sålänge!
2012-03-20 @ 08:38:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hippieredovisning!

Hej! Det gick inte lika bra som väntat att blrja blogga! *hehe* jag får som aldrig tid! Vad gjorde jag förut?:o Iaf sitter jag och Ida och håller på en en engelska peresentation nu, den ska vara klar imorn och vi får panik! Den handöar om hippies så presentationen blir jättefin, texten därimot.. ^^

 

Man blir så inspererad av alla bilder! jag vill också vara en hippie och åka runt i en hippiebuss med blommor på och skita i att raka mig under armarna!♥

 

 

2012-03-19 @ 18:40:37 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utan blogg-insperation

Hej bloggen! Jag har typ heelt tappat min blogg-insperation! Inte kännst nån lust allt att sätta mig att blogga. Jag som alltid tycker att det är så hemskt om jag inte HINNER! nu har  jag haft massor med tid men ändå inte bloggat :( Jag har iaf varit med Johan hela helgen, det har varit asmysigt! Igår var vi och grillade kolbullar i "brännangläntan" asgott! Det var Johans pappa som var den duktiga kocken! ;)
Till veckan lovar jag att skärpa mig, då blir det bloggning som vanligt!
2012-03-18 @ 22:40:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma från träningen!

Ååååh jag vart så pepp idag på träningen!! VI KLARADE EXTENSION LIB! :D:D Jag var bara pass MEN ÄNDÅ! Vart så himla glad!
Haha lika pepp var jag inte i början på träningen, jag hade råkat somna och sen ringde Linda och väckte mig och sa att dom stog utanför, så hade jag inte ens bytt om :') Haha men det gick bra, jag halvsov ju hela vägen till träningen och halva uppvärmningen men sen så!!
Haha, bjuder på en skönhetsbild från omklädningsrummet!
Vad säger ni, lite färg har jag väl fått?:D Nu har jag slut på pengar men jag ska fortsätta min solvecka på tisdag då jag får barnbidraget!
2012-03-15 @ 23:21:13 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Underbara jag!^^

Godmorgon på er! Ibland känner jag för att vara lite extra underbar idag och servera en lyxig frukost på säng med färskpressad apelsinjuice och ägg- och baconmacka till min älskling!(a) Känndes som en bra start på dagen! Jag har börjat få så himla mycket tid över på mornarna. En riktig snabbis har jag blivit ;)
2012-03-15 @ 10:33:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tidig

Hej jag heter Elin och jag älskar mig själv!♥
Jag hade glömt att ställa klockan igår men som tur var så har jag kommit in i nån period då jag vaknar av mig själv vid halv 7 så jag vaknade, klev upp och gjorde mig klar och så sen när jag kom till skolan kollade jag på klockan och insåg att jag var där en timme för tidigt! :') lovely! Då satte jag mig på Bling och väntade där på Claris som skulle sola :) kom ändå sent, lyckat! (y)
-
Dagens outfit!
2012-03-14 @ 16:08:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Råsa nagellack♥

Jag hade lite tid över imorse så jag passade på att mola naglarna! Det var så himla länge sen jag hade råsa naglar, det är si fint! Det känns så me liksom! ;) Tänk råsa eller nån fin pastellfärg på sommaren när man har bruna händer, mums!
Synd bara att jag inte får ha långa naglar på cheerleadingen. Jag måste klippa ner dom så långt det går innan varje träning så jag inte råkar peta ut nåns ögon när vi bygger! Fast, jag har ju hellre korta naglar än råkar peta ut ögat på nån!
2012-03-13 @ 13:12:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solvecka!

Denhär veckan ska jag blir brun! Jag tänker sola upp ALLA mina pengar! Mahaha! Det är ju "happy hour" på Bling mellan 06:00 och 15:00 så jag tänker satsa på det så mycket som det går så hoppas jag på ett kolsvart resutlat till helgen ;)
2012-03-13 @ 10:35:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godmorgon!

Godmorgon! Nu har jag precis klivit upp och ätiti frukost, det var sjukligt gott med frukost i dag, jag höll på att dö av njutning! (tolka det rätt!)
Har ni sett hur mycket det blåser ute?! Vi blåser snart iväg! vågar man gå ut tro..? Jaja, vi får hoppas det har lugnat ner sig till jag ska gå, det fröjer ju någon timme tills dess.
Jag hittade en lite sötnos i mitt handfat nu när jag kom ner, det kommer bli problem för mig att borsta tänderna sen!
2012-03-13 @ 08:20:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Back stage"

Vi har så otroligt kul när vi fotar, Clara och jag! Det är alltid lika nervöst innan "hur ska det bli?" "hoppas det blir braaa!!" Vi har ju så långt innan suttit och föreställt oss bilderna och tänkt oss hur det ska bli! Det brukar faktist oftast bli som vi vill, eller så blir det bättre, haha!
-
Ni kan ju tänka er; En silvermålad gubbe framför kameran och en silvergubbe bakom kameran som står och skriker och gormar om hur coolt och bra det blir för att peppa den som är framför! Haha, det bler en del skrattanfall innan det är färigt!
-
Det finns vissa grejer som måste finnas med när vi fotar. MAT OCH MUSIK. Finns det ingen mat och vi inte få i oss nån energi, blir vi griniga och finns det ingen musik så får vi ingen motivation och insperation! Man blir alldeles stel och tråkig framför kameran.
2012-03-12 @ 22:36:16 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Silver And Glasses

2012-03-12 @ 22:08:32 Permalink Fotograferingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Några fler bilder

2012-03-12 @ 22:01:30 Permalink Fotograferingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder Från Silver/Metallic Fotografering!

Det är alltid lika svårt att veta vad man ska kalla fotograferingen. Men det kanske inte spelar så stor roll.. haha!
Men åh gud vad kul det här var! Alltid lika kul att fota, speciellt när man har nåt specellt tema. Nånting som inte är så vanligt! Det var så skänt att det vart bra, vi var så oroliga innan att vi skulle faila för vi hade ingen "backup-Fotografering"  Det här är iaf en del av bilderna, det kommer mer snart!
2012-03-12 @ 17:19:57 Permalink Fotograferingar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mysfikar

Sitter och mysfikar med min älksling och tittar på "en timmes humor" på ettan! Kunde inte blivit bättre.
Vad hände med boken jag skulle ha läst ut under lovet?
2012-03-11 @ 21:07:06 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sneak Peak

Hej! Idag har jag och clara fotat! Jag hinner inte lägga ut bilderna nu, resten av bilderna kommer imorn! Här är en liten sneakpeak iaf!

Haha det känndes fett wired att spraya hårfärg i hela ansiktet! Men kul hade vi! :D
2012-03-11 @ 19:13:19 Permalink Fotograferingar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godnatt!

Jag kan verkligen inte hålla mig uppe längre, jag är så sjukt trött! Och det hjälper ju inte att jag har blivit cp och vaknar, och är jättepigg, klockan 20 över 6 på morgonen! Här är lite bilder från igår när vi var hos frida, det vart bara massa ego, haha!
Haha snyggt!
2012-03-10 @ 23:09:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stöpt ljus!

Hej bloggen! Idag har jag varit hos min mormorsmor och stöpt ljus, det är därför jag har varit så himla dålig på att blogga! Vi var där hela dagen, från morgon till kväll. Det var jättemysigt, så länge sen jag var där! Sen var det ascoolt att stöpa ljus också, det kan ju inte vara så vanligt att man gör? Det är ju så enkelt att bara svänga in på ikea och köpa 100pack för en tjuga liksom. Men dom här vart såå mycket finare! Man ser att dom är hemgjorda♥
Tyvärr hade jag inte kameran med mig så det fick bli mobilbilder..
2012-03-10 @ 22:45:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillbaka från idre!

Heej på er! Nu är jag entligen hemma och kan blogga igen :D Vi har haft det jättebra i fjällen, en riktigt rehab vecka! Vi har varit jätteduktiga och varit ute och powerwalkat innan frukost varje morgon till och med!
Här är lite bilder från hur det såg ut i vår lilla stuga!
Haha det kom med lite folk på vissa bilder, det var bara för att dom stog ivägen! Dom får skylla sig själv, mihi ;)
2012-03-09 @ 09:23:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från backen

Hello bloggen! Det har varit fel på blogg.se appen så jag har inte kunnat blogga, jag har faktiskt försökt flera gånger men det går inte:(
Det här är iaf sista kvällen här, vi har haft det jättebra men det ska ändå bli skönt att komma hem imorn! Jag är så sjukt trött! Jag bloggar och lägger ut lite bilder på hur det ser ut där vi bor när jag kommer hem imorn! Puss sålänge!

2012-03-07 @ 18:08:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgonpromenad med brudarna

Var ute och powerwalkade med mina favorit brudar i lmorse. Det är så otroligt skönt! Vi hittade en perfekt runda på en timme så vi som vi ska gå varje morgon innan frukost hela veckan! Burn!

2012-03-04 @ 10:32:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot idre!

Nu far jag till fjällen. Jag har jätttebrottomt så jag hinner bara göra ett snabbinlägg, jag har packat ner kameran och sladden till mobilen så det blir tyvärr ingen bild. Jag kommer antagligen inte ha någtot internet där så jag lämnar datorn hemma. Alltså kommer det inte blir så mycket uppdatering.. Kanske ett och annat inlägg från telefonen. Ni får ha det nå bra! :D puss puss puss!!!!
2012-03-03 @ 12:18:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


*Packar*

Just nu packar jag för fullt! Jag kanske inte har berättat det med jag ska iallafall till idre imorn, fett pepp! Bara det att jag är så himla dryg med packningen, jag glömmer hela tiden bort mig och sätter mig och pillar med nåt annat! Nu ska jag ta tag i saken iaf!
2012-03-02 @ 21:17:56 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Barn♥

Asså guud jag döör när jag ser den här filmen! Finns det något sötare än barn?! Man vill bara pussa ihjäl dom! :')
2012-03-02 @ 16:31:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Härlig dag på södra berget!

Kom nyss hem från en härlig dag på södra berget med skolan! Från början blåste det så mycket så man inte fick åkta, 18 m/sek sa dom!:o Då satt vi och solade istället! Jag hade såklart med mig sololjan, så jag hoppas att jag har fått lite fräg!
Vi hade kommit överens som att alla skulle baka nånting som räckte till alla och sen skulle vi sitta och tok fika! Wicky hade bakat chokladbollar, jag kladdkaksgrejer med kokos och Jossan asgoda cupcakes! Nu är jag bra mätt!
Åååh vad jag känner mig snygg på sista! Blek, osminkad och oljig i ansiktet! :') Också jossan breve som är så brun!
Här är några bilder som jag har lånad av jossan också!
2012-03-02 @ 15:10:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Greatest freak out!

Haha Elias visade mig nyss vääärldens roligaste film på youtube! Har vart aschockad över att jag inte hade sett den förut för den hade tydligen alla sett ^^ Inte jag! Iallafall, för er som inte har sett den så är det en mamma som har tagit bort sitt galna barns wow-grejs och han blir lite.. arg! Hahhahaha jag har fortfarande ont i magen!
2012-03-01 @ 23:54:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stress!

Hej! Idag har varit typ stressigaste dagen ever! och jag har inte hunnit med hälften av sakerna som jag skulle!

Jag har iallafall hunnit fika med Claris, det var väldigt mysigt! Satt och pratade i flera timmar. Vi provade det här nya stället (som inte är så nytt längre men jag har aldrig varit där!) på kulturamgasinet, ni vet, "unga magasinet" typ, det var asbilligt där! Och gott^^ Ända jag hade att klaga på var att det inte var sådär mysig "café musik utan ganska hög och inge lugn.. Men men, det kanske bara var idag?
Kvalitetsbilder♥
2012-03-01 @ 23:48:17 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()